Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμός Στρωμάτων Σκαφών
 
 
 

Καθαρισμός Στρωμάτων Σκαφών

 
Βιοκαθαρισμός στρωμάτων σκαφών από τη MicroClean.
 
 
 
 
H απομάκρυνση των ακάρεων των βακτηριδίων και των άλλων αλλεργιογόνων ουσιών από το εσωτερικό των στρωμάτων στα σκάφη, γίνεται με οικολογικό καθαρισμό, χωρίς τη χρήση καθαριστικών και χημικών ουσιών που μπορούν να επιβαρύνουν εσάς και το περιβάλλον σας.

Τα συνεργεία καθαρισμού της MicroClean εξαφανίζουν τους σωματικούς λεκέδες από τα στρώματα σας. Στη συνέχεια γίνεται στεγνός καθαρισμός του στρωματόπανου, όπου απομακρύνονται οι αλλεργιογόνες ουσίες και τα περιττώματά τους που ευθύνονται για πλήθος αναπνευστικών προβλημάτων και αλλεργιών. Είναι σημαντικό ο καθαρισμός των στρωμάτων να είναι στεγνός καθώς το πλύσιμο των στρωμάτων ή ακόμη και ο καθαρισμός τους με ατμό μπορεί να διαμορφώσει ένα περιβάλλον ιδανικό για την ανάπτυξη των ακάρεων.

Κατόπιν, τα συνεργεία μας επιτυγχάνουν την αναστολή της ανάπτυξης των αλλεργιογόνων για μεγάλο χρονικό διάστημα με την εφαρμογή αντιαλλεργικής προστασίας.

Συνοπτικά στα σκάφη, ο συνδυασμός ενός στεγνού καθαρισμού στρωμάτων με την εφαρμογή αντιαλλεργικής προστασίας έχει δύο βασικές δράσεις:

  1. την εξουδετέρωση τόσο των ακάρεων και των περιττωμάτων τους όσο και των αλλεργιογόνων φορτίων τους,
  2. την αναστολή της ανάπτυξής τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.