Καθαρισμοί Χώρων - Συνεργεία Καθαρισμού| Micro Clean
 
 
 
Υπηρεσίες καθαριότητας και
συντήρησης προηγμένης τεχνολογίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Καθαρισμοί Νεόδμητων Κτιρίων
 
 
 

Καθαρισμοί Νεόδμητων Κτιρίων

 
Οι καθαρισμοί νεόδμητων κτιρίων, αλλά και ανακαινισμένων χώρων. είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσετε υγιεινούς χώρους για σας, τους υπαλλήλους σας αλλά και τους ανθρώπους που θα φιλοξενείτε. Οι καθαρισμοί νεόδμητων κτιρίων από την MicroClean, προωθούν την ευημερία και την υγιή λειτουργία κάθε επαγγελματικού χώρου που το χρειάζεται.
 
 
 
 
Οι νεόκτιστοι, ή ανακαινισμένοι χώροι, συγκεντρώνουν μεγάλη ποσότητα σκόνης εξαιτίας των εργασιών που έχουν προηγηθεί μέσα σ’ αυτούς. Για να διασφαλιστεί ότι το περιβάλλον θα είναι κατάλληλο και υγιές για εργαζόμενους και επισκέπτες πρέπει οι καθαρισμοί νεόδμητων κτιρίων να γίνονται προσεκτικά και σχολαστικά.

Κατά την απομάκρυνση των κατασκευαστικών συνεργείων μένουν πίσω υπολείμματα χρωμάτων, κόλλες, μπετόν και σκόνες παντού, στους τοίχους, στα W/C, στα δάπεδα, στις βεράντες. Η MicroClean, με το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της και με την υποστήριξη εξειδικευμένου μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς επίσης και με πιστοποιημένα προϊόντα βιοκαθαρισμού, φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, ολοκληρώνει με επιμέλεια τον καθαρισμό νεόδμητων κτιρίων και σας παραδίδει τις επιφάνειές τους καθαρές, απολυμασμένες και έτοιμες προς εγκατάσταση και χρήση. Το πρόγραμμα καθαρισμού θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας και σε χρόνους που θα επιλέξετε εσείς.

Οι καθαρισμοί νεόδμητων κτιρίων από την MicroClean, υπόσχονται και προσφέρουν ιδανικό αποτέλεσμα:

  • Καθαρισμοί νεόδμητων κτιρίων με την χρήση προηγμένου εξοπλισμού, υψηλών προδιαγραφών, που βασίζεται σε αθόρυβα μηχανήματα καθαρισμού, τα οποία απολυμαίνουν και απομακρύνουν αποτελεσματικά φερτά υλικά και ρύπους
  • Καθαρισμοί νεόδμητων κτιρίων με την εργασία των έμπειρων και καταρτισμένων ανθρώπων που απασχολεί, οι οποίοι χαρακτηρίζονται για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους

Κατά την πορεία των εργασιών καθαρισμού νεόδμητων κτιρίων θα δείτε με έναν «μαγικό» τρόπο το κτίριό σας να μεταμορφώνεται σιγά-σιγά από το χώρο όπου κυριαρχούσαν οι φωνές των συνεργείων και οι σκόνες σε αυτό που έχετε ονειρευτεί.